Turbo galimybės 2020 m


GDPR Focus 1.

dvejetainio opciono minimalus užstatas

Kam skirta ši Privatumo politika? Ši privatumo politika toliau — Privatumo politika apibrėžia ne tik sąlygas, kurių privalo laikytis visi interneto svetainės www. Todėl būtinai skirkite laiko šios Politikos peržiūrėjimui, o kilus klausimų, nedvejodami susisiekite su Mumis nurodytais kontaktais Kai Jūs lankotės Svetainėje ir ar įsigyjate Krasta auto parduodamą prekę ir ar paslaugą, atliekate aktyvius veiksmus Krasta auto socialinės žiniasklaidos paskyrose, dalyvaujate mūsų renginiuose ar sutinkate, kad Krasta auto su Jumis susisiektų ir ar teiktų rinkodaros medžiagą Mes laikysime, kad Jūs perskaitėte ir susipažinote su šią Privatumo politika.

  1. Dvejetainių opcionų indėlis nuo 10 eurų
  2. Naujas uždarbis internete 2020 be investicijų

Apie mus. Turėdami klausimų ar nusiskundimų dėl Asmens duomenų tvarkymo, turbo galimybės 2020 m į mus kreiptis el. Kas yra asmens duomenys? Asmens duomenys yra bet kokia mūsų apie Jus renkama informacija, kuri gali būti panaudota Jūsų asmens tapatybei nustatyti bei yra saugoma elektroniniu ar kitu būdu. Asmens duomenys apima bet kokią informaciją, įskaitant Jūsų vardą, pavardę, adresą, IP adresą, transporto priemonės valstybinį numerį, kurią apie Jus Krasta auto renka dėl šioje Privatumo politikoje ar atskirame Jūsų sutikime ar susitarime su Krasta auto nurodytų tikslų.

Šie duomenys taip pat apima viešoje erdvėje esančią Jūsų asmeninę informaciją, su kuria susipažįstame Jums susisiekus su mumis socialinės žiniasklaidos priemonėmis ar atlikus aktyvius veiksmus Krasta auto socialinės žiniasklaidos priemonių paskyrose. Siekiame suteikti Jums kuo daugiau informacijos dvejetainiai opcionai oli tai, kaip naudojame tokius asmens turbo galimybės 2020 m, kad pateikdami juos Krasta auto žinotumėte, kaip jie bus naudojami.

Kaip ir kodėl renkame bei naudojame Jūsų asmens duomenis Krasta auto yra reikalingi Jūsų asmens duomenys, kurie gali būti renkami toliau aprašomais būdais. Privatumo politikoje nurodome, ko galite tikėtis, kai įmonė renka asmens duomenis apie: interneto svetainės krasta-auto. Mūsų interneto svetainių lankytojai Kai lankotės šioje interneto svetainėje, duomenys apie Turbo galimybės 2020 m naršymą svetainėje ir kt. Duomenys panaudojant slapukus ir panašias technologijas, susijusias su naršymu internete ir pan.

Jūsų sutikimu išskyrus būtinieji slapukai. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti svetainės Slapukų politikoje. Mūsų interneto svetainėje pateikiamos nuorodos į mūsų paskyras socialinės žiniasklaidos priemonėse.

Socialinio tinklo paskyroje pateiktus Jūsų asmens duomenis tvarkome vadovaujantis Reglamento 6 str.

Jūsų sutikimu. Jūsų pateiktus asmens duomenis, Mes tvarkome iki Jūsų sutikimo atšaukimo t. Pažymime, kad asmens duomenys bus tvarkomi socialinio tinklo valdytojo platformoje, todėl tikslūs tvarkymo terminai ir sąlygos yra nustatomos platformos valdytojo. Atsižvelgiant į tai, rekomenduojame perskaityti trečiųjų šalių privatumo pranešimus ir ar tiesiogiai susisiekti su paslaugų teikėjais, jei Jums kyla bet kokių klausimų dėl to, strategija 30 turbo galimybės 2020 m parinktys jie naudoja Jūsų asmens duomenis.

Su mumis susisiekusius asmenis Mūsų interneto svetainėje pateikti kontaktai, kuriais galite su mumis susisiekti norėdami įsigyti mūsų siūlomų prekių, pasinaudoti mūsų teikiamomis paslaugomis ar pasikonsultuoti jums rūpimais klausimais. Visus Jūsų pranešimus priimsime, peržiūrėsime ir pateiksime atsakymus.

Jei su mumis susisieksite el. Šie duomenys bus tvarkomi Jūsų paklausimų administravimo ir ar pasirengimo sutarties sudarymui, sutarties vykdymui. Komunikacija su Jumis bus tvarkoma iki pilno paklausimo išnagrinėjimo ir saugoma 3 mėnesius nuo išnagrinėjimo dienos arba pilno sutarties įvykdymo ir saugoma 10 metu, kartu su sutartimi ir kitais dokumentais t. Jei su mumis susisiekiate telefonu prieš pokalbio įrašymą Duomenų subjektas informuojamas apie pokalbio įrašymą ir tiksląJums sutikus pokalbis bus įrašomas, nesutikus prašome Jūsų naudotis kitomis komunikavimo priemonėmis.

Pokalbių įrašai daromi siekiant užtikrinti kokybišką asmenų konsultavimą bei objektyvų skundų išnagrinėjimą. Įrašant pokalbį išsaugomi tokie jūsų duomenys: telefono numeris iš kurio skambinate, telefoninio pokalbio įrašas. Tokia informacija turbo galimybės 2020 m 6 mėnesius, po to sunaikinama. Visi asmens duomenys, kuriuos pateikiate bendraudami su mumis, yra naudojami tik aukščiau nurodytais tikslais ir pranešimams peržiūrėti bei komunikacijos srautams administruoti valdyti bei pateikti Jums atsakymą.

Knygų prekybos vadovėliai asmens duomenis tvarkysime vadovaujantis Reglamento 6 str. Jūsų sutikimu, kurį išreiškiate susisiekdami su mumis el. Jeigu bendravimas negaliu atidaryti užsakymo demonstracinėje sąskaitoje skirtas sudaryti ir ar vykdyti su Jumis sudarytą sutartį, tuomet asmens duomenis tvarkysime vadovaujantis Reglamento 6 str.

Atnaujinti MINI modeliai siūlo unikalias individualizavimo galimybes

Prašome atkreipti dėmesį, kad mums gali tekti susisiekti su Jumis paštu, el. Asmens duomenys, renkami įsigyjant transporto priemonę Jums nusprendus įsigyti transporto priemonę, paprašysime Jūsų mums pateikti savo asmens duomenis. Tokie asmens duomenys apima pirkėjo vardą, pavardę, adresą, asmens kodą, el. Turbo galimybės 2020 m pat paprašysime mums parodyti savo asmens identifikavimo dokumentą. Šią Jūsų informaciją tvarkysime vadovaujantis Reglamento 6 str.

Jei perkate automobilį įmonės vardu, tačiau nesate asmuo įgaliotas veikti įmonės vardu, taip pat prašysime pateikti dokumentus, įrodančius Jūsų teisę veikti įmonės vardu.

Mums taip pat būtina žinoti Jūsų vardą, pavardę, adresą jei šie duomenys nesutampa su pirkėjo duomenimiskontaktinius duomenis, el. Šią informaciją naudosime, kad galėtumėme valdyti ir administruoti pirkimo procesus bei mūsų santykius su Jumis, pavyzdžiui, susisiekti su Jumis telefonu ir pranešti, kad Jūsų automobilis yra paruoštas perduoti, bei pristatyti jį į atitinkamą veiklos vykdymo vietą, vykdyti pranešimus apie prekių defektų taisymą, priminti apie techninę apžiūrą dėl garantijos taikymo ir pan.

BMW staigmena — kuria hibridinį superautomobilį technologijos. BMW nusprendė, kad markei trūksta superautomobilio. Tačiau jis bus kitoks nei ką tik išvardinti konkurentai. Tuo tarpu R8 taip pat yra superautomobilis, tačiau jis turi didelį V10 atmosferinį variklį, todėl yra šiek tiek lėtesnis už kitus.

Sutartys ir apskaitos dokumentai fizine ir elektronine forma yra saugomi 10 metų, skaičiuojant nuo pilno sutarties įvykdymo dienos. Tokie duomenys apima Jūsų vardą, pavardę, el.

BMW staigmena – kuria hibridinį superautomobilį - LRT

Minėti asmens duomenys bus naudojami Jūsų paskyros sukūrimui ir administravimui, o juos tvarkysime vadovaujantis Reglamento 6 str.

Jūsų sutikimu, kurį išreiškiate savanoriškai registruodami savo paskyrą. Atkreipiame dėmesį, kad ši e-parduotuvė yra skirta pirkti mūsų siūlomas prekes t. Todėl, registruodami paskyrą e-parduotuvėje Prekybos mokymai sutinkate, kad Mes, e-parduotuvėje saugotume Jūsų pateiktus asmens duomenis tam, kad palengvinti Jūsų apsipirkimą e-parduotuvėje.

Jūsų paskyra e-parduotuvėje bus saugoma iki sutikimo atšaukimo t. Pažymėtina, kad  paskyra nėra būtina norint nusipirkti e-parduotuvėje esančių prekių, tai galite padaryti ir be registracijos.

Asmens duomenys, renkami perkant e-parduotuvėje Jums nusprendus įsigyti e-parduotuvėje siūlomų prekių t.

siaurų kanalų prekyba pasveikinti brokeriai

Nepriklausomai nuo to, ar perkate be registruotos paskyros ar su paskyra, Mes tvarkysime šiuos Jūsų asmens duomenis: vardą, pavardę, el. Minėti asmens duomenys bus naudojami sudaryti ir įvykdyti nuotolinę prekių pirkimo — pardavimo sutartį t.

Pažymėtina, kad užsakymus t.

Lankytojų vertinimai 0. Žvelgiant giliau, ryškėja ir daugiau sportiškų šio automobilio bruožų - sportiškumą, manevringumą, stabilumą bei geresnę trauką bet kokiomis važiavimo sąlygomis užtikrina automobilyje sumontuotos vairavimo dinamikos kontrolės sistemos: aktyvi dinaminės pakabos kontrolės sistema Porsche Dynamic Chassis Control PDCC ir elektronika valdomas galinio diferencialo blokavimas Porsche Torque Vectoring Plus PTV Plus. Maksimalų stabdymo efektyvumą garantuoja aukštos kokybės Porsche Ceramic Composite Brake PCCB stabdžių sistema su itin efektyviais, lenktynėse patikrintais kompoziciniais keramikos stabdžiais. Vienu mygtuko paspaudimu centrinėje konsolėje vairuotojas gali rinktis iš trijų važiuoklės veikimo režimų: Comfort, Sport ir Sport Plus.

Asmens duomenys, renkami naudojantis Krasta paslaugomis t. Taip pat papildomai gali būti renkami sutarties sudarymui būtini Jūsų identifikaciniai duomenys kaip pvz.

Minėti duomenys bus naudojami serviso paslaugų sutarties sudarymui ir įvykdymui bei tvarkomi vadovaujantis Reglamento 6 str. Pažymėtina, kad serviso registracijos turbo galimybės 2020 m aktyvioje duomenų bazėje tvarkome 6 mėnesius, metų turbo galimybės 2020 m papildomo pajamų šaltinio nuo servisų paslaugų suteikimo dienos.

Serviso paslaugų sutartį bei apmokėjimą patvirtinančius dokumentus, mes turime saugoti 10 metų, skaičiuojant nuo pilno sutarties įvykdymo dienos. Jums nusprendus išbandyti pasirinktą transporto priemonę ir užsiregistruoti bandomajam važiavimui, prašysime Jūsų užpildyti bandomojo važiavimo formoje prašomus asmens duomenis bei juos tvarkysime Jūsų užsakomos paslaugos suteikimo tikslu. Minėti duomenys bus naudojami bandomojo važiavimo sutarčiai sudaryti ir ją įvykdyti t.

Pažymėtina, kad bandomojo važiavimo registracijos duomenis aktyvioje duomenų bazėje tvarkome 3 mėnesius, skaičiuojant nuo bandomojo važiavimo atlikimo dienos. Bandomojo važiavimo sutartis ir ar kitus susijusius dokumentus, mes turime saugoti 10 metų, skaičiuojant nuo pilno sutarties įvykdymo dienos. Asmens duomenys, renkami užsakant tiesioginę rinkodarą Jums sutikus užsiprenumeruoti ar kitu būdu gauti mūsų naujienlaiškį, naudosime Jūsų el.

Sukaupta informacija bus naudojama tik siunčiant tiesioginę rinkodarą. Teikiant bendrus rinkodaros pasiūlymus, Jums bus siunčiama bendro pobūdžio informacija, trumpalaikio pasirinkimo apibrėžimas Mes dalinsimės su visais savo klientais.

Teikiant individualizuotus rinkodaros pasiūlymus, Jūs galite būti priskirtas atitinkamai Duomenų valdytojų klientų kategorijai pagal Jūsų domėjimosi Krasta salonuose, el. Tačiau, atkreipiame dėmesį, kad toks Jūsų priskyrimas vienai ar kitai turbo galimybės 2020 m kategorijai profiliavimas jokiais būdais Jums nesukels teisinių pasekmių ir ar panašiu būdu nedarys didelio poveikio.

Šiais atvejais bendro turinio informacija bus siunčiama tik atitinkamai Mūsų klientų kategorijai. Pastaruoju atveju Mes sudarome lengvai įgyvendinamą galimybę nesutikti dėl atitinkamo pobūdžio pranešimų gavimo, t. Jūsų el. Pažymėtina, kad tiesioginės rinkodaros tikslu surinktus asmens duomenis, aktyvioje duomenų bazėje tvarkysime 3 metus, bet ne ilgiau nei galioja Jūsų duotas sutikimas. Norėdami atšaukti duotą sutikimą ir ar išreikšti nesutikimą, tai galite padaryti apie atsisakymą pranešdami el.

Susipažinti su bendrosiomis asmens duomenų tvarkymo sąlygomis ČIA Susipažinau su bendrosiomis asmens duomenų tvarkymo sąlygomis Sutinku Nesutinku Jei nesutinkate su mūsų bendrosiomis asmens duomenų tvarkymo sąlygomis, mes negalime priimti Jūsų užklausos. Maloniai prašome atvykti pas mus į saloną ir mes suteiksime Jus dominančią informaciją. Phone This field is for validation purposes and should be left unchanged. Be to, 8 iš 10 šių transporto priemonių buvo įrengtos hibridinės jėgos pavaros.

Tam tikromis aplinkybėmis galime būti įpareigoti perduoti asmens duomenis, kai: informaciją turime atskleisti pagal įstatymus, įskaitant atvejus, kai asmens duomenis turime atskleisti mokesčių administratoriui ir teisėsaugos institucijoms nusikaltimų prevencijos bei aptikimo tikslais; asmens duomenis turime atskleisti dėl teisinių procedūrų arba siekdami gauti teisinę konsultaciją, arba juos atskleisti yra būtina siekiant nustatyti, įgyvendinti arba apginti mūsų teises; informaciją būtina atskleisti siekiant apsaugoti mūsų arba turbo galimybės 2020 m asmenų interesus pvz.

Susidarius tokioms aplinkybėms, įsipareigojame imtis priemonių ir užtikrinti, kad duomenų tvarkytojai saugotų asmens duomenis taip pat, kaip juos saugome mes, bei pranešti Jums apie šio privatumo pranešimo pakeitimus; ir informaciją būtina atskleisti potencialiam mūsų įmonės turto ar organizacijos pirkėjui. Asmens duomenų saugumo užtikrinimas Suprantame, kad savo asmens duomenis mums pateikiate gera valia ir tikitės, kad jie bus apsaugoti. Dėl šios priežasties į Jūsų turbo galimybės 2020 m duomenų saugumą žiūrime rimtai.

Tai reiškia, kad siekdami tinkamai apsaugoti Jūsų asmens duomenis savo sistemose, imamės atitinkamų vidinių priemonių. Tai yra: užtikriname griežtą prieigos kontrolę ir suteikiame prieigą prie duomenų tik asmenims, kuriems juos yra būtina žinoti; prieiga prie asmens duomenų yra apsaugota tinkamo lygio slaptažodžiais; sudarome konfidencialumo susitarimus su asmenimis, kurie turi prieigą prie Jūsų duomenų; stebime prieigą prie asmens duomenų; ir kt.

Jūsų teisės Jūs, kaip duomenų subjektas, turite šias teises: 1 prašyti, susipažinti su savo asmens duomenimis ir gauti jų kopiją; 2 prašyti, kad būtų ištaisyti ar apriboti netikslūs ar nepilni asmens duomenys; 3 prašyti, kad būtų ištrinti pertekliniai ar neteisėtai tvarkomi asmens duomenys; 4 prašyti perkelti susistemintu, kompiuterio skaitomu formatu pateiktus savo asmens duomenis; 5 nesutikti, kad būtų tvarkomi jo asmens duomenys bei teisę atšaukti savo sutikimą, kai duomenų̨ tvarkymas grindžiamas duomenų subjekto sutikimu pagal 6 str.

turbo galimybės 2020 m kaip veikia pinigai, kaip juos uždirbti

Teisė susipažinti su savo asmens duomenimis. Mes siekiame, kad Jūs iki galo suprastumėte, kaip mes naudojame Jūsų asmens duomenis, ir dėl to nepatirtumėte jokių nepatogumų. Todėl, Jūs galite sužinoti ar mes tvarkome kokius nors Jūsų asmens duomenis. Jei Jūsų asmens duomenis tvarkome, Jūs turite teisę su jais susipažinti ir net gauti jų kopiją. Teisė ištaisyti savo asmens duomenis ir ar apriboti jų naudojimą.

Mes siekiame, kad visi tvarkomi asmens duomenys būtų pilni ir tikslūs, bei dėl jų netikslumo nepatirtumėte jokių nepatogumų. Todėl, pastebėję, jog naudojame nepilnus ir ar netikslius Jūsų asmens duomenis, Jūs galite pranešti, kad mes juos ištaisytume, tačiau tokiu atveju mes galime paprašyti Jūsų patvirtinti šią informaciją.

Skubantiems

Taip pat, galite prašyti, kad apribotume Jūsų asmens duomenų naudojimą, tam tikram laikotarpiui, kai: 1 reikia įsitikinti Jūsų asmens duomenų tikslumu pateikus pretenzijas dėl duomenų tikslumo ; 2 vykdomas Jūsų asmens duomenų tvarkymas turbo galimybės 2020 m, naudojimas yra neteisėtas, tačiau nusprendžiate neprašyti ištrinti duomenų; 3 Jūsų asmens duomenys nebėra reikalingi konkretaus tikslo pasiekimui, tačiau jie gali būti reikalingi, kad galėtumėte nustatyti, įvykdyti arba apginti teisinį reikalavimą; 4 reikia nustatyti, ar mes turime svarbesnį teisinį pagrindą ir toliau tvarkyti Jūsų asmens duomenis Jums pasinaudojus savo teise išreikšti prieštaravimą dėl asmens duomenų tvarkymo.

Matydami, jog naudojame nepilnus ir ar akivaizdžiai neteisingus Jūsų asmens duomenis, Mes savo iniciatyva galime apriboti jų naudojimą ir ar kreiptis į Jus dėl minėtų duomenų ištaisymo.

žmonių žetonai vk kur nusipirkti kriptovaliutų troną

Teisė ištrinti savo asmens duomenis. Mes siekiame, kad Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi teisėtai, bei nerinkti kaip nustatyti pasirinkimo laiką ar nenaudoti perteklinių Jūsų asmens duomenų. Todėl, Jūs galite prašyti, kad mes ištrintume Jūsų asmens duomenis. Tačiau, tokia Jūsų teisė nėra absoliuti, tad Jūsų duomenis galėsime ištrinti tik jeigu: 1 asmens duomenys nebėra reikalingi, kad būtų pasiekti tikslai, kuriais jie buvo renkami arba kitaip tvarkomi; 2 Jūs atšaukėte savo duotą sutikimą dėl asmens duomenų tvarkymo ir Mes neturime jokio kito teisinio pagrindo šių asmens turbo galimybės 2020 m tvarkymui; 3 Jūs išreiškėte prieštaravimą nesutikimą dėl Jūsų asmens duomenų tvarkymo ir nėra viršesnių teisėtų priežasčių tvarkyti tokius Jūsų duomenis; 4 Jūsų asmens duomenys buvo tvarkomi neteisėtai; 5 tokie asmens duomenys turi būti ištrinti t.

Teisė perkelti savo asmens duomenis. Mes siekiame suteikti Jums, Jūsų asmens duomenų kontrolę bei užtikrinti laisvą asmens duomenų judėjimą. Todėl, Jūs galite prašyti, kad Jūsų pateikti asmens duomenys, kurie tvarkomi automatizuotomis priemonėmis būtų pateikiami Jums susistemintu, įprastai naudojamu ir kompiuterio skaitomu formatu ir ar persiųsti tuos duomenis kitam duomenų valdytojui kai tai techniškai įmanoma.

Ši teisė taip pat nėra absoliuti, todėl gali būti įgyvendinama kaip užsidirbti pinigų su 500 000, jeigu: 1 toks asmens duomenų tvarkymas grindžiamas sutikimu pagal Reglamento 6 str.

Teisė nesutikti su asmens duomenų tvarkymu ir ar atšaukti savo duotą sutikimą. Mes siekiame suteikti Jums galimybę kontroliuoti savo asmens duomenis.

turbo galimybės 2020 m dvejetainių opcionų demonstracinė sąskaita savaitgaliais

Todėl, Jūs galite bet kuriuo metu, išreikšti savo prieštaravimą nesutikimą dėl konkrečių Jūsų asmens duomenų tvarkymo, kai toks duomenų tvarkymas vykdomas vadovaujantis Mūsų teisėtu interesu pagal Reglamento 6 str. Nepaisant to, Mes galime ir toliau tvarkyti šiuos Jūsų asmens duomenis, jeigu galime įrodyti, kad šie duomenys tvarkomi dėl įtikinamų teisėtų priežasčių, kurios yra viršesnės už Jūsų duomenų subjekto interesus, teises ir laisves, arba siekiant pareikšti, vykdyti ar apginti teisinius reikalavimus.

Kai Jūsų asmens duomenys turbo galimybės 2020 m tiesioginės rinkodaros tikslais, Jūs turi teisę bet kuriuo metu nesutikti, kad su Jumis susiję asmens duomenys būtų turbo galimybės 2020 m tokios rinkodaros tikslais, įskaitant profiliavimą, kiek jis susijęs su tokia tiesiogine rinkodara.

Tokiu atveju, Mes nebetvarkysime Jūsų asmens duomenų tiesioginės rinkodaros tikslais. Taip pat, kai Jūsų asmens duomenys yra tvarkomi Jūsų sutikimo pagrindu pagal Reglamento 6 str.

turbo galimybės 2020 m

Teisė pateikti skundą priežiūros institucijai Turbo galimybės 2020 m. Mes visuomet siekiame atsakyti į Jums kylančius klausimus ir ar išspręsti problemas kylančias dėl turbo galimybės 2020 m duomenų tvarkymo turbo galimybės 2020 m rasti abiem pusėms tinkamiausią sprendimą, todėl turint klausimų ir ar nusiskundimų Mūsų asmens duomenų apsauga, raginame kreiptis tiesiogiai į Mus, el. Tačiau, jeigu nesutinkate su Mūsų pateiktais atsakymais ir ar pasiūlytais sprendimais bei ir toliau manote kad su jumis susijusių asmens duomenų tvarkymas pažeidžia galiojančius teisės aktus, Jūs turite teisę pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai el.

Jūsų teisių įgyvendinimas. Aukščiau nurodytas savo teises, Jūs galite įgyvendinti šiais būdais: 1 teikiant Mums rašytinį prašymą asmeniškai Krasta salonepaštu ir ar per atstovą ar adresu: Ozo g. Tam, kad galėtume priimti ir įgyvendinti Jūsų prašomas duomenų subjekto teises, pateikdamas prašymą, Jūs privalote patvirtinti savo tapatybę vienu iš šių būdų: pateikdamas prašymą Krasta salono darbuotojui — kartu pateikiant galiojantį asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą; pateikdamas prašymą paštu ar per pasiuntinį — kartu pridėdamas galiojančio asmens turbo galimybės 2020 m patvirtinančio dokumento kopiją, patvirtintą teisės aktų nustatyta tvarka; pateikdamas prašymą elektroniniu būdu — jį patvirtinant elektroninių ryšių priemonėmis, kurios leidžia tinkamai identifikuoti asmenį pvz.

Jūsų automobilis

Gavę Jūsų prašymą dėl duomenų subjektų teisių įgyvendinimo nedelsdami, bet ne vėliau kaip per 1 mėnesį nuo kreipimosi dienos, pateiksime Jums atsakymą. Šis laikotarpis prireikus gali būti pratęstas dar 1 mėnesiui, atsižvelgiant į prašymų sudėtingumą ir skaičių.

Apie tokį pratesimą būsite papildomai informuojami dar pirmąjį mėnesį. Jūsų prašoma informacija bus teikiama nemokamai. Tačiau, matydami, kad Jūsų prašymai yra akivaizdžiai nepagrįsti arba neproporcingi, visų pirma dėl jų pasikartojančio turinio, Mes turime teisę imti už tai pagrįstą mokestį t. Atsakymas turbo galimybės 2020 m pateikiamas Jūsų prašyme pasirinktu būdu. Jeigu prašyme nenurodote būdo, kuriuo norite gauti atsakymą, atsakymas Jums bus siunčiamas tokiu pat būdu, kokiu buvo pateikiamas prašymas.

Baigiamosios nuostatos. Tikimės, kad Jūs suprasite, jog aptarti visus įmanomus asmens duomenų rinkimo ir naudojimo būdus šiame trumpame pranešime yra labai sudėtinga.

mergvakariui.lt - „Porsche Panamera“ gama pasipildė greičiausiu ir galingiausiu modeliu „Turbo S“

Nepaisant to, Mes stengiamės pateikti kuo aiškesnę ir išsamesnę informaciją bei įsipareigojame atnaujinti šį privatumo pranešimą, pasikeitus asmens duomenų tvarkymo procesams. Vis dėlto, jei turite kokių nors klausimų apie Jūsų asmens duomenų naudojimą, džiaugsimės galėdami į juos atsakyti arba suteiksime visą papildomą informaciją, kurią galime atskleisti.

Tad turėdami klausimų ar nusiskundimų dėl asmens duomenų tvarkymo, visuomet galite kreiptis į Mus el. Dar daugiau, Mes turime teisę iš dalies arba visiškai pakeisti šią Privatumo politiką. Apie Privatumo politikos pakeitimus papildomai informuojami nebūsite, t. Todėl, rekomenduojame ir raginame Jus periodiškai apsilankyti mūsų Svetainėje ir susipažinti su naujausia Privatumo politikos versiją.

Paskutinis atnaujinimas: